Päivi Räsäsen blogi Kansanedustaja, Lääkäri

Terrorismin keulakuva on pois

Yhdysvaltain erikoisjoukkojen surmattua Osama bin Ladenin maailmalle levisi kuvia, joissa amerikkalaiset juhlivat villisti terroristin kuolemaa. Pelkään, että juhlintakuvat moni amerikkalainen tai amerikkalaisen näköinen joutuu maksamaan hengellään. Pakistanissa ja ympäröivissä maissa asuu runsaasti länsimaisia avustustyöntekijöitä ja rauhanturvaajia, joihin kohdistuu nyt entistä suurempi turvallisuusuhka. Kansainvälinen poliisijärjestö Interpol antoi välittömän varoituksen kohonneesta terrori-iskujen uhasta. Vaikka terroristiverkosto al-Qaidan merkitys on viime vuosina vähentynyt, liikkeen keulakuvan marttyyrikuolemaksi nostettu tapahtuma voi johtaa terroristien kostoiskuihin eri puolilla maailmaa. Eurooppakaan ei ole niiltä varmuudella turvassa. Presidentti Obama ehätti antamaan maanmiehilleen maailmanlaajuisen matkustusvaroituksen.

Osama bin Ladenin kuoleman tärkein merkitys on Yhdysvaltojen poliittiselle johdolle. Presidentti Obama sai symbolisesti tärkeän päänahan, mikä kirkasti hänen imagoaan vahvana ja tehokkaana johtajana ja vahvisti pääsyä uudelle presidenttikaudelle. Terroristiverkosto Al Qaida ei iskusta välttämättä lamaannu. Operatiivinen johto on jo pitkään ollut muiden käsissä.

Osama bin Ladenin kuolema tekee maailmasta turvallisemman paikan, iloitsivat EU-komission puheenjohtaja Jose Manuel Barroso ja EU-presidentti Herman Van Rompuy välittömästi kuolinuutisen jälkeen yhteistiedotteessaan. Toivottavasti he olisivat oikeassa. Osama bin Laden oli terroristi, joka ansaitsi kansainvälisen yhteisön tuomion, mutta pelkään, että maailman turvallisuus ei surmatyön johdosta lisääntynyt. Terroristi kuoli, mutta hänen innoittajanaan oleva julma aate ei.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Taha Islam

Saanen huomauttaa, että myös Nelson Mandela oli terroristi. Saanen myös huomauttaa, että aatteen julmuuden mittaamiseksi pitäisi po. aate tuntea. Sinä et tunne, koska et tutustunut Osaman aatteeseen.

Oman aatteesi julmuudesta kertoo ensisijaisesti se, että olet todennut Osaman syylliseksi johonkin ilman, että esität siitä todisteita.

Osama on tiettävästi klassinen vapaustaistelija. Mistään varsinaisista rikoksista ei ole esitetty näyttöä missään tuomioistuimessa.

Minua hävettää puolestasi. Kristityt ovat murhanneet miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Kristityt ovat oman erinomaisuutensa varjolla teurastaneet kokonaisia kansoja ja miehittäneet kokonaisia mantereita.

Pieta Leonardo

Jos olet Islam-uskoinen ja islamisti, nimestäsi päätellen siis, niin puhdista ensin oma pesäsi, ennen kuin alat haukkumaan kristittyjä vuosisatoja vanhoista asioista.

Pata kattilaa soimaan!

Taha Islam

Vuosisatoja? Kansanmurha Irakissa jatkuu edelleen. Tähän mennessä kuolleita on jo Irakissa noin 500 kertaa enemmän kuin WTC:ssä. Suurin osa tietysti siviilejä, naisia ja lapsia.

Irakilaisten teurastus aloitettiin kristittyjen toimesta ja alullepanija väittää saaneensa käskyn Jumalalta: http://www.independent.co.uk/news/world/americas/b...

Kysymys kuuluu: Jos kristinuskon leviäminen Eurooppaan ja sitä myötä Yhdysvaltoihin aiheuttaa satoja miljoonia kuolleita, onko kristinuskoa oikeus pitää kuolemanvaarallisena ideologiana, jonka kannattajien likvidointia voi pitää "kansallisena itsepuolustuksena"?

Ja saanen edelleen huomauttaa, että Nelson Mandela oli terroristi: http://plaintruthmagazine.blogspot.com/2008/06/sto...

Pieta Leonardo

Kansanmurha? Irakissa siis?

Ja keiden toimesta?

Irakilaisten.

Kysy miksi Irakin hallitus sallii kansan murhan jatkuvan Irakissa.

Siksi koska demokratia EI toteudu VIELÄ Irakissa.

Klikkaapa auki Taha Islam tämä ja lue käsi sydämellä, oletko tämän uskonnon edustaja, jos olet niin puhdista ensin tämä ja nämä - sillä nämä tapahtuvat NYT tässä ajassa, eivät vuosisatoja sitten.

http://aikapommi.wordpress.com/

Taha Islam

Irak on USA:n miehittämä, joten jauhaminen jostain sisäisen turvallisuuden ongelmasta on sama, kuin syyttäisi juutalaisia itseään holokaustista siksi, että leireillä oli juutalaisia vanginvartijoina.

USA toimittaa miehityshallinnon aseet, sanelee sen politiikan ja asettaa ministerit. "Vastalahjaksi" tämä hallitus suosii amerikkalaisyhtiöitä mm. öljyntuotantosopimuksissa.

Mitä näihin typeriin linkkeihin tulee, niin saanen huomauttaa, että muslimit eivät etsi sieltä neuvoja, koska ne eivät heidän mielestään edusta Islamia. Muslimit käyttävät tiedon lähteenä Koraania, sunnaa ja muslimioppineita. Samaa suosittelen sinullekin. Tämä on aika hyvä: http://www.islam-qa.com/en

Kehotan etsimään sieltä vaikka luvan naisten ympärileikkaukseen ja kunniamurhaan. Minä en ainakaan löydä. Onko kyseessä salaliitto, jossa islaminoppineet eivät kerro muslimeille totuutta islamista?

Pieta Leonardo

"Onko kyseessä salaliitto, jossa islaminoppineet eivät kerro muslimeille totuutta Islamista?"

Mielestäni on, ainakaan muslimeille EI kerrota läheskään kaikkea. Ja tällöin valta myös keskittyy rahallisesti, ja islamististen oikeuskäsitysten kautta myös valtioiden sisäpolitiikkaan, nakertaa sieltä sisältäkäsin koko valtiosysteemiä.

Koska jos islamilaisissa maissa valta jakautuisi demokraattisesti, siis kansalle, niin eihän valtaa olisi keskitettykään yhdellekään Ajatollahille. Vaan valta olisi todellakin demokraattisin vaalein jaettuna kansan todellisille edustajille.

- - - - - - -

Suomessa ei päde, onneksi, mitkään islamilaiset lait - kiitos Luojalle Jumalalle! että näin on. Muuten jos meillä vallitsisi jokin suurinpiirtein keskiajalle jämähtänyt islamistinen lain- ja oikeuden säädäntö niin järjetöntä toiminta olisi, täällähän uskonnon varjolla tehtäisiin ties mitä kauheuksia - ja juuri naisille ja lapsille.

Taha Islam

"Mielestäni on, ainakaan muslimeille EI kerrota läheskään kaikkea."

Kuulostaa todella vainoharhaiselta. Ei silti, kyllä vainoharhaisellakin voi olla vihollisia.

Pieta Leonardo

Oletko nimimerkki Taha Islam Islamisti ja Islam-uskoinen?

Jos olet niin voin vakuuttaa sulle, että silloin olet syntynyt ja kasvanut vainoharhaisen uskonnon alaisuudessa, ja saanut osasi todellisesta vainoharhaisuudesta.

Piste.

Pidän - kiitos kristillisen vakaumukseni hyvällä omallatunnollani, ja kiitän, siis todellakin kiitän, että asun suomalaisessa yhteiskunnassa, jossa vallitsevat suomalaiset, siis Suomen lain puitteissa säädetyt SELKEÄT lait, jossa ei sijaa todellisille typeröittäville vainoharhaisuuksille ole.

Seppo Hildén

Voi Päivi Päivi sinun naisen logiikkaasi. No, jos se yhtään lohduttaa, samaa logiikkaa on saanut kuulla/lukea monen naisen ja naismaisen miehen suusta Obama-uutisen jälkeen.

Pahoittelette sitä, jos amerikkalaiset, joiden tuhansia kansalaisia kyseinen heppu on teurastanut, pikkasen juhlii tällaisen terrostistin päiviltä päästämistä. Samaan hengenvetoon pelkäätte, että tästä juhlinnasta länsimaat saavat vielä maksaa islamististen terrosistien kostoiskujen muodossa.

Katsotaanpas tarkemmin asiaa. Siis USA ja länsimaiden pitäisi tukahduttaa ilontunteensa ja olla hiljaa, niin palkkioksi islamistiterroristit eivät iske länsimaita kohtaan.

Great. Käsi ylös kaikki muut jotka uskovat että terroristi-iskut vähenisivät tämän takia?

Päivi, katson kuitenkin lievennyksesi lausunnostasi sen seikan, että olet kristillisdemokraatti ja uskovainen. Olet vain sisäistänyt raamatun ohjeen, että kun sinua lyödään, käännä lyöjälle myös toinen poskesi.

Mutta toisaalta, olet myös koulutukseltasi lääkäri, jonka pitäisi ymmärtää että kahdesta poskelle iskusta tulee enemmän hoidettavaa kun yhdestä.

Käyttäjän Ellinoora kuva
Elli Noora

Todellakin vain "keulakuva".Teatteria koko Osaman jahtaaminen, ja muka nyt tappaminen.Hyvin huteralla pohjalla koko stoori.

http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/binladen...

http://endrtimes.blogspot.com/2011/05/where-is-bod...

Käyttäjän Ellinoora kuva
Elli Noora

Eliitti konrolloi mikä länsi mediassa menee läpi."Vale" Osama on kommunikoinut netinvälityksellä Al-Qaidan kanssa.Siksi uutisissakin sanottiin :" Osamalla ei ollut mitään verkko yhteyksiä talossaan"...heh heh
Kuka vielä luulee että tomuksi hajonneet kaksois tornit ovat luhistuneet maantasalle kahdesta lentokoneesta ? Miksi rakennusten vahtimestari kuuli kellarista voimakkaan räjähdyksen,josta ikkunat hajosivat, pari sekuntia ennen lentokoneen törmäystä ?
Päivää ennen talojen hisseissä oli "huoltomiehiä" "ruuvaamassa" kattoja...

Toimituksen poiminnat